Frissítve: Halep továbbjutott, Niculescu kiesett az angliai tornán

Halasztani kellett a keddre ütemezett mérkőzéseket az eastbourne-i ATP- és WTA-tornán. Az eső miatt három román teniszező, Simona Halep, Monica Niculescu és Sorana Cîrstea is kényszerpihenőre vonult.

A második helyen kiemelt Simona Halep mérkőzése a kínai Jing-Jing Duan ellen csak nyolc percet tartott, a harmadik játék után az ázsiai versenyző 2–1-re vezetett. Többszöri halasztás után a keddi versenyprogramot a szervezők végül átköltöztették szerdára.

Sorana Cîrstea az ötödik favorit Johanna Kontával kellett volna megmérkőzzön, míg Monica Niculescu ellenfele Cvetana Pironkova a selejtezőből érkezett a szerencsés vesztes pozíciójából.

Frissítés: Halep továbbjutott, Niculescu kiesett

A 753 900 dollár összdíjazású füvespályás WTA-torna szerda kora délután két mérkőzéssel folytatódott Eastbourne-ben. Simona Halep szetthátrányból fordítva 1 óra 44 perc alatt legyőzte kínai ellenfelét és bejutott a nyolcaddöntőbe. Ugyanezen az ágon Cvetana Pironkovának csupán egy óra kellett Monica Niculescu kiejtéséhez. A bukaresti versenyző az első játszmában gémet sem nyert, a másodikat pedig 6:4-re veszítte el. A harmadik körben Pironkova és Halep egymás ellen játszik.

Eredmények, eastbourne-i WTA-torna, 2. kör

  • J. Duan (kínai)–S. Halep 6:3, 3:6, 2:6
  • C. Pironkova (bolgár)–M. Niculescu 6:0, 6:4

Kapcsolódók

Kimaradt?