Cîrstea és Țig is továbbjutott Miamiban

Sorana Cîrstea és Patricia Ţig is bejutott a Miamiban zajló 6 993 450 dollár összdíjazású kemény pályás tenisztorna női versenyének második fordulójába.

Sorana Cîrsteának, aki jelenleg 65. a világranglistán, 6:2, 6:4 arányban sikerült legyőznie az olimpiai bajnok Monica Puigot (Puerto Rico). A következő fordulóban a Lettországot képviselő Anastasija Sevastova lesz az ellenfele.

A világranglista 95. helyén álló Patricia Ţig 7:6, 6:1-re nyert a brit Heather Watson ellen, így pályafutása során először jutott a második fordulóba premier kategóriájú tornán. A második körben azonban erős ellenfél vár rá Kristina Mladenovic (Franciaország) személyében.

A miami torna harmadik kiemeltjeként számon tartott Simona Halep a második fordulóban lép először pályára, akárcsak Irina Begu. Halepnek a japán Naomi Osakával, Begunak a spanyol Lara Arruabarrenával kell megküzdenie a továbbjutásért.

Monica Niculescu az első forduló keddi játéknapján búcsúzott a küzdelmektől, őt a svédországi Johanna Larsson győzte le 6:3, 6:1-re.

Kapcsolódók

Kimaradt?