Gyurcsó Ádám: Képesek vagyunk újabb meglepetést okozni

A szabadrúgásokat is gyakorolta szerdai edzésén a magyar labdarúgó-válogatott Lisszabonban, a szombati, Portugália elleni világbajnoki selejtező helyszínén.

A magyar szövetség (MLSZ) honlapjának beszámolója szerint az eső miatt nedves talajon lezajlott gyakorláson a válogatott csapatkapitánya, a tavaly nyári Európa-bajnokságon a portugálok ellen duplázó Dzsudzsák Balázs Gulácsi Péterrel fogadott is abban, hányszor talál be a kapujába. Az eredmény a két játékos titka maradt, de annyi egyértelművé vált, hogy a csapatkapitány még mindig kitűnően lövi a szabadrúgásokat – olvasható a honlapon.

„Nagyon együtt van most a csapat és szeretnénk bizonyítani, hogy képesek vagyunk újabb meglepetést okozni – nyilatkozta Gyurcsó Ádám, a lengyel Pogon Szczecin támadója. – A célunk mindig ugyanaz: nyerni! Nem lesz egyszerű dolgunk a portugálok ellen, de ha csapatként küzdünk, mint az elmúlt időszakban oly sokszor, nem tartom elképzelhetetlennek, hogy jó eredményt érjünk el. Mindenkinek a legjobb tudása szerint kell teljesítenie, mert ez a válogatott, ahol egyetlenegy dolog lehet csak fontos: a csapat sikere”.

A válogatott a szerda délelőtti edzésen a szabadrúgások mellett taktikai feladatokat végzett, a délutánt pihenéssel töltötte, míg este közös vacsorán vett részt.A Portugália–Magyarország világbajnoki selejtezőt szombaton (kelet-európai idő szerint) 21.45-kor rendezik.

Kapcsolódók

Kimaradt?