Két keréken – nemzetközi csapat képviseli Nagyváradot

Hivatalosan is bemutatták a nagyváradi Car Cover Racing Team versenyzőit pénteken délután a nagyváradi várban. Az alapítók képviselői, azaz Cristian Ghitea, Adrian Bocuţ, Barat Ede és George Botto szándéka szerint a csapat Nagyváradot új szintre emeli az országos és nemzetközi mezőnyben is.

A kerékpárcsapat tagjai tettek egy kört a városban, úgy érkeztek meg a nagyváradi várba, ahol látványos triálbemutatót tartottak. A csapatban találjuk a többszörös Guiness-rekorder Orbán-Barra Gábor, aki egy keréken ugrálásban kétszer is világrekorder volt, és a hátrafelé kerékpározás csúcsát is ő tartja.

Kiss Roland hatszoros országos bajnok, Raul Sînza többek között Cylocross junior elite országos bajnok, Mura István több hazai és nemzetközi versenyen állt dobogón, Dragoş Maliţa tavaly az Imprezzio Global MTB Marathont nyerte meg, Flavius Stanca atletizált és motorozott, eddig több mint húsz kerékpárversenyen vett részt, Juhász Dávid pedig például a Târnăveni Maratont nyerte meg tavaly.

A motorosoké igazi nemzetközi mezőny, hiszen a négytagú csapatban versenyez a már említett Christian Ghitea mellett – ő ROBSK (Romanian Superbike Championship) Rookies 600 osztályának második helyezettje – a magyarországi Chrobák János többszörös nemzetközi bajnok, Vígh György, aki gyorsulásban és street kategóriában is országos bajnok, valamint az olasz Silvio Muzzalupo, aki többek között a Hungaroringen. szerzett harmadik helyezést.

Kimaradt?