A Bayern München meglepődött Lahm döntésén

Meglepődve fogadták a Bayern München vezetői, hogy a visszavonulását kedden bejelentő Philipp Lahm nem vállalta el a számára felajánlott sportigazgatói tisztséget.

Karl-Heinz Rummenige, a német labdarúgóklub elnöke közleményt adott ki, ebben kifejti, hogy a játékos számára mindig nyitva lesznek az ajtók.

„Az FC Bayern München meglepődött Philipp Lahm és a tanácsadója hozzáállásán. Uli Hoeneß és én az elmúlt hónapkban nyitott, intenzív és konstruktív tárgyalásokat folytattunk Lahmmal az esetleges sportigazgatói pozíció betöltéséről. A múlt hét végén tudatta velünk, hogy jelenleg nem alkalmas számára ez a munkakör, és szeretné, ha a mostani szezon végén megszakítanánk a szerződését, amely 2018 júniusáig szól.

Philipp Lahm több mint egy évtizeden át klubunk fontos játékosa volt. Meggyőződésünk, hogy a kapitányunk most teljes erőbedobással a közelgő feladatokra, a Bundesligára, a Bajnokok Ligájára, és DFB-kupára fog koncentrálni. Szeretnénk leszögezni: Philipp számára mindig nyitva lesznek az FC Bayern München kapui” – írta Rummenige.

A 33 éves labdarúgó visszavonulását azzal indokolta, hogy a folytatásban már nem tudna a legmagasabb szinten futballozni.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?