Riválisától igazolt a Steaua, Gnohéré a fedélzeten

Távozik a Dinamótól és a Steaua labdarúgócsapatával készül szerződést kötni a 28 éves Harlem Gnohéré.

Valeriu Argăseală, a piros-kékek vezetőtanácsának elnöke egy péntek esti futballgálán az újságíróknak elárulta, hogy mindenben megegyeztek a francia csatárral, az átigazolás csak formalitásokon múlik.

A klubelnök szerint olyan poszton erősítették, amely az őszi szezon során nem bizonyult elég termékenynek. Argăseală úgy véli, Gnohéré, valamint a korábban bebiztosított Denis Alibec személyében „született gólvágók” csatlakoznak a csapathoz.

Korábban George Becali elmondta, 250 ezer euróba került Harlem Gnohére megszerzése, a Párizsban született labdarúgót 15 ezer eurós fizetéssel csábították a Steauához.

„Azt mondtam neki, egy éve múlva eladlak az araboknak, kapok érted 1-2 milliót, te is milliomos leszel, ott évi egymillió eurót tudsz keresni. A Steaua játékosaiért nagy pénzeket fizetnek, mindenkiből milliomost csinálok” – büszkélkedett a bukaresti üzletember.

Gnohéré nagy lendülettel kezdte a román labdarúgó-bajnokság 2016/17-es szezonját, az első fordulóban mesterhármast szerzett a címvédő Astra Giurgiu ellen. Szeptemberben viszont konfliktusba került a Dinamo vezetőivel, a külföldi csatárt – aki nem kívánta meghosszabbítani a szerződését – a tartalékcsapatba száműzték.

A játékos később visszatért az első számú együttesbe, de csak az FC Voluntari ellen tudott gólt szerezni.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?