Rekordtranszfer a láthatáron, Pogba közel a Man. Unitedhez

Ha beigazolódik a L'Équipe sportlap információja, a Juventus Torino és a Manchester United minden idők legdrágább átigazolását készül nyélbe ütni. A több topklub által megkörnyékezett Paul Pogba napokon belül aláírhat a Premier League-ben szereplő „vörös ördögökhöz”. Az átigazolási díj a nagy presztízsű lap szerint 120 millió euróra emelkedett, miután az olasz klub visszautasította az első, 101 milliós ajánlatot.

A klubváltás érdekessége, hogy a 23 éves világklasszis középpályás korábban a Manchester United akadémiáján focizott, az első számú csapatban is szerepelt néhány mérkőzésen, mielőtt lecsapott volna rá a Juventus. A torinói alakulat 2012 nyarán ingyen szerezte meg a francia labdarúgót, mivel Pogba nem hosszabbította meg szerződését a Unitednál.

Most rekordösszegért térhet vissza Angliába, az átigazolási csúcsot jelenleg Gareth Bale tartja. Mint emlékezetes, a walesi szélsőért 101 millió eurót fizetett a Real Madrid a Tottenhamnek. Ezt megelőzően Cristiano Ronaldo 94 millió euróért váltott klubot, míg Neymar 88,2 millió euróba került az FC Barcelonának.

A guineai származású francia válogatott időközben Miamiban tölti rövid szabadságát. Paul Pogba és Romelo Lukaku streetballban mérte össze tudását.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?