Murray-Raonic finálé lesz Wimbledonban, Babosék is döntőznek

A férfi egyesben Murray-Raonic, a nőiben S. Williams-Kerber finálé lesz Wimbledonban. Női párosban női párosversenyén Babos Tímea és kazah partnere, Jaroszlava Svedova a sokszoros Grand Slam-nyertes Williams-nővérekkel döntőzik.

A 2013-as győztes Andy Murray három játszmában (6:3, 6:3, 6:3) legyőzte a cseh Tomás Berdychet a wimbledoni nemzetközi teniszbajnokság férfi egyesének elődöntőjében. A második kiemelt brit játékos a vasárnapi fináléban a Roger Federert öt szettben (6:3, 6:7, 4:6, 7:5, 6:3) legyőző kanadai Milos Raoniccsal találkozik.

Szombaton délután a női döntőben megismétlődik az idei Australian Open zárómeccsének szereposztása, ismét Serena Williams és Angelique Kerber játszik a trófeáért. A januári Melbournei döntőben a német teniszezőnő legyőzte a vlágrangsort vezető amerikait.

A wimbledoni torna női párosversenyén Babos Tímea és kazah partnere, Jaroszlava Svedova bejutott a fináléba, s a sokszoros Grand Slam-nyertes Williams-nővérek mérkőzik az elsőségért. A találkozót szombaton este, a női egyéni, valamint a férfi páros döntőt követően rendezik a centerpályán.

Eredmények, elődöntő:

  • Raonic (kanadai, 6.) – Federer (svájci, 3.) 6:3, 6:7 (3-7), 4:6, 7:5, 6:3
  • S. Williams, V. Williams (amerikai)-Görges, Ka. Pliskova (német, cseh) 7:6 (7-3), 6:4
  • Babos, Svedova (magyar, kazah, 5.)-Atawo, Spears (amerikai, 10.) 6:4, 6:2

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?