Az FC Liverpool 2022-ig érvényes szerződést írt alá Jürgen Kloppal

Az angol élvonalbeli Liverpool bejelentette, Jürgen Klopp menedzser hosszú távú (sajtóhírek szerint 2022-ig szóló) szerződést írt alá.

Mint ismert, a német szakember októberben vette át a Liverpool irányítását, akkor hároméves szerződést kötött az angol csapattal, amely a 2015–2016-os szezonban a nyolcadik helyen zárt a Premier League-ben.

A Liverpool tulajdonosai kezdeményezték Klopp megállapodásának meghosszabbítását, s bár az egyesület hivatalosan nem közölte a szerződés időtartamát, a Sky Sports információja szerint Klopp (és stábja) megbízatása 2022-ig szól. A Pool honlapja megemlíti, a tulajdonosok szerint a világklasszis edző jelenléte kulcsfontosságú a tartós sikerek eléréshez.

„Nehéz elmondani, mennyire megtisztelve érzem magamat az irántunk mutatott bizalom miatt – mondta Klopp. – Még csak az út elején járunk, de máris különleges kötődésünk van a klubhoz. Tisztában vagyok vele, hogy nagy felelősséggel jár ez a bizalom. Szeretnénk a csapatot és a klubot jobbá tenni, s persze örömöt szerezni a szurkolóknak. Ez azonban sok munkát igényel, a Liverpool család minden tagjától.”

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?