EURO-2016: Ronaldo többször is kiviselte magát

Felbőszítette az újságírókat a magyar-portugál Európa-bajnoki csoportmérkőzést követő sajtótájékoztatón az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA), amelynek képviselője nem hagyta, hogy kérdéseket intézzenek a meccs legjobbjának választott Cristiano Ronaldóhoz.

Az egyetlen kérdést az UEFA médiacsapatának tagja tehette fel, aki aztán nem indokolta, hogy a többiek miért nem érdeklődhetek. A 3-3-as döntetlennel végződött találkozón Ronaldo két gólt is szerzett, s azért kellett megjelennie a sajtótájékoztatón, mert ő lett a mérkőzés legjobbja. Az egyelőre nem világos, hogy ő maga kérte-e, hogy ne kérdezhessék az újságírók. Amikor néhányan egyszerűen bekiabálták a kérdésüket, Ronaldo a portugál sajtófőnökre mutatott és azt mondta: "Ők döntöttek így, nem én."

Cristiano Ronaldo már korábban is elég frusztrált volt az Eb-n a saját maga és a portugál válogatott döcögős játéka miatt, különös tekintettel az osztrákok elleni kihagyott tizenegyesére. Ez a frusztráltsága a magyarok elleni mérkőzésen, Dzsudzsák Balázs gólja után is megnyilvánult.

A Real Madrid sztárja egyébként a magyarok elleni meccs előtt sem volt túl barátságos az újságírókkal. Amikor az egyik tévéstáb megpróbálta megszólaltatni, az orra alá nyomott mikrofont egy közeli tóba dobta.

 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?