Az albán kapitány szerint le tudják győzni Romániát a továbbjutáshoz

Albánia mindenkit meglepett eddigi Eb-szereplésével, ugyanis Svájc emberelőnyben is csak óriási nehézségek árán tudta legyőzni őket, míg a házigazda franciák ellen már úgy tűnt, pontot szereznek, de végül a véghajrában kétszer is kapituláltak. Az albán válogatott így 0 ponttal áll, de semmiképp sem szégyenkezhetnek a mutatott játékukat figyelembe véve.

A mérkőzés után Gianni De Biasi is nyilatkozott, és a kapitány az elszalasztott lehetőségeket is okolja az újabb vereségért, de összességében büszkén beszélt csapatáról. „A csapatom az utolsó pillanatig kitartott, de nem tudtuk kivédekezni. Az első félidőben, és a második elején voltak tisztább helyzeteink is. Ha nem találsz be, nem fogsz jó eredményt elérni. Nagyon jól játszottunk, és felnőttünk Franciaországhoz” – kezdte az albán kapitány.

„Arlind Ajeti nagyszerűen játszott, és komoly jövő állhat előtte az albán futballban, mert jó képességei vannak. Elégedett vagyok az ő és a csapat teljesítményével. Amikor bementem az öltözőbe, búslakodó fejeket láttam, de mondtam a srácoknak, hogy szedjék össze magukat, és legyenek büszkék a mutatott játékukra. Komoly problémát okoztunk Franciaországnak” – folytatta De Biasi.

„Le tudjuk győzni Romániát a kvalifikációhoz. Ha képesek leszünk betalálni, akkor biztosan pontokat tudunk szerezni. Megmutattuk, hogy korrekt csapat vagyunk, és jó futballt játszunk” – zárta gondolatait az albánok kapitánya.

Albánia vasárnap Románia ellen sorsdöntő mérkőzésre készül, de egy győzelemmel még mindig van esélyük a kvalifikációra.

Kapcsolódók

Kimaradt?