Gundel Takács Gábor a Maszolnak: „Lehet, hogy kihúztuk a geokódoló kábelt”

Az állítólagos geokódolás ellenére Erdélyben sok helyen nézhető az M4-en a labdarúgó-Európa-bajnokság. Kiküldött munkatársunk a sportcsatorna ismert riporterétől kérdezte meg szerda este Párizsban, hogy hogy is van ez.

Nézhető lesz-e Erdélyben az M4-en a labdarúgó-Európa-bajnokság? – kérdezte munkatársunk a Románia-Svájc mérkőzés után szedelőzködő Gundel Takács Gábort, aki a magyar köztelevízió sportcsatornájának közvetítette a találkozót.

A neves riporter válasza ugyanaz volt, mint amit Hajdú B. Istvántól kaptunk a nyitómérkőzés előtt: a közvetítési jogokat csak Magyarország területére vásárolták meg, a román jogtulajdonossal próbáltak egyezkedni, de a tárgyalások nem vezettek eredményre.

Amikor azzal szembesítettük Gundel Takács Gábort, hogy az állítólagos geokódolás ellenére olvasóink visszajelzései szerint az M4-en nézhették több román kábelszolgáltatónál is a történelmi magyar győzelmet az osztrákok ellen, akkor titokzatosan annyit mondott, egy beszédes gesztus kíséretében: „lehet, kihúztuk a kábelt”. Gundel a geokódoló kábelre utalt.

Kapcsolódók

Kimaradt?