Ilie Năstase is kommentálja majd a Eurosporton a Roland Garros mérkőzéseit

Chris Evert és John McEnroe idén Ilie Năstase társaságában tér vissza az Eurosportra a Roland Garros közvetítéseire.

Az Eurosport bejelentette, hogy a korábbi világelső, tizennyolcszoros Grand-Slam győztes Chris Evert és a hétszeres Grand-Slam egyéni bajnok John McEnroe visszatér a szakkomentátorok közé az idei Roland Garros idejére. Az all-star felállás az idén először hozzájuk csatlakozó egykori világelső, kétszeres Grand-Slam győztes román Ilie Năstaséval egészül ki.

Szakértőként a csapat tagja lesz a hétszeres Grand Slam- és háromszoros Roland Garros-győztes svéd Mats Wilander, a francia nyílt teniszbajnokságon kétszer döntőbe jutott spanyol Alex Corretja, a korábban világranglistás hetedik osztrák Barbara Schett, illetve Serena Williams edzője Patrick Mouratoglou.

Peter Hutton, az Eurosport vezérigazgatója elmondta: „Büszkék vagyunk arra, hogy a vitathatatlanul az eddigi legerősebb szakértői csapatot állítottuk össze az idei Roland Garrosra. Az Eurosport világklasszis nevekből álló kínálata jelzi, hogy nézőinknek a legjobb szakértőket és a lokális hősöket hozzuk el, akik a Roland Garros izgalmait a legjobban tudják átadni a helyi közönségnek az összes országban, ahol közvetítünk”.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?