Megkopaszthatják a fogadóirodákat a Leicesterben sikerében bízók

Fennállásuk legnagyobb veszteségét könyvelhetik majd el a fogadóirodák az angol labdarúgó-bajnoksággal összefüggésben, ha a listavezető Leicester City a hétvégén megnyeri története első élvonalbeli bajnoki címét. Legtöbbet egy guilfordi illetőségű férfi vihet haza, aki 75 fontot tett fel, ezzel 112 500 fontot nyerhet. 

A szezon előtt olyannyira valószínűtlennek tartották az előző idényben épphogy bennmaradó együttes végső győzelmét, hogy 5000-szeres pénzt kínáltak érte - közölte a William Hill bukmékeriroda.

A William Hill szerint jelenleg 10 millió font körül jár a fogadóirodák vesztesége. A legnagyobbat egy guildfordi illetőségű férfi kaszálhatja, ő 75 fontot tett fel a Leicesterre akkor, amikor már csak 1500-szoros pénzt kínáltak ezért, így ha a csapat a hétvégén megnyeri a bajnokságot, a szerencsés fogadó 112 500 fontot vihet haza.

A Leicester most hét ponttal vezet a második Tottenham Hotspur előtt, és vasárnap a Manchester United vendégeként lép pályára, míg a Tottenham hétfő este a címvédő Chelsea otthonában szerepel. A Leicester City a története első bajnoki címe előtt áll.

Kimaradt?