Tragikomikus jelenetek zajlottak a Kolozs megyei bajnokság rangadóján

Tragikomikus jelenetek zajlottak a Kolozs megyei - negyedosztálynak számító - labdarúgóbajnokság hétvégi fordulójában: az Alsódetrehemi Unirea és a Tordai Potaissa összecsapásának 85. percében 1-1-es állásnál ez történt:

A vendégek csatárának, Andrei Totnak a kapáslövése baloldali kapufa mellett elsuhanva „átcsúszott” a kiszakadt hálón és szabályos gólnak tűnve a kapuban kötött ki. Az első, bizonytalan „Gól”-kiáltást újabb és újabbak követték, ami elbizonytalanította a helyzetet zavartalanul látó Sorin Căprar partjelzőt és jelezte Petru Vlad Inoan játékvezetőnek, hogy megadhatja a találatot.

A vendégek önfeledt ünneplésbe kezdtek, a hazai tábor pedig egy emberként támadott a bűnös duóra. Hosszú percek után indulhatott újra a mérkőzés, de az alsódetrehemieknek már semmi kedvük nem volt focizni, hagyták a listavezető tordaiakat újabb gólt szerezni, akik ezt - rendkívül sportszerűtlenül - meg is tették és 3-1-re megnyerték a mérkőzést.

Az sem mentesíti őket, hogy utólag a közösségi oldalakon elsimerték, hogy érdemtelenül vitték el a 3 pontot. 

Egy olvasónk hívta fel a figyelmet arra, hogy a Bundesligában történt egy, a mostanihoz hasonló eset a 2013-14-es szezonban a Hoffenheim-Bayer Leverkusen mérkőzésen. A vendégek Stefan Kiessling fejes „góljával” nyerték meg végül 2-1-re az összecsapást.

Kimaradt?