Egyedülálló kiállítás nyílt Schumacherről

„Michael Schumacher – a rekorder világbajnok” címmel nyílt kiállítás Marburgban, ahol a leginformáltabb F1-rajongók is számos újdonsággal találkozhatnak – a megnyitón a család is részt vett.

A rendezvényt a Deutsche Vermögensberatung szervezte, amely immár 20 éve támogatja a családot. A cég neve és logója nemcsak a hétszeres világbajnok overallján és sapkáján volt látható korábban, de most fia, Mick is az ő együttműködésükkel versenyez – írja a formula.hu.

A kiállítás az elkövetkezendő két évben látható lesz mindenki számára Marburgban, ahol Schumacher karrierjét mutatják be a rajongók és az érdeklődők számára – olyan tárgyak, fotók is nyilvánosságra kerülnek, amelyeket a nagyközönség korábban sohasem láthatott.

A hétfői megnyitón kétszáz meghívott vendég vett részt, köztük volt Norbert Haug, a Mercedes motorsport-igazgatója is, aki jelentős szerepet játszott Schumacher karrierje során. A hétszeres világbajnok állapotával kapcsolatban nincsenek új hírek, a 2013-as síbalesetét követően továbbra is Svájcban, otthonában zajlik rehabilitációja. 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?