Várhatóan mégis jön a sznúkerzseni Kolozsvárra

Várhatóan mégis játszik bemutató mérkőzést Kolozsváron az ötszörös világbajnok sznúkerzseni, Ronnie O'Sullivan. A "Rakéta" 2016 februárjában lépne fel a kincses városban – erősítette meg a Maszolnak a stiridesport.ro értesüléseit a sportcsarnok igazgatója.

Kinizsi Zoltán elmondta, a létesítmény vezetői már elviekben meg is egyeztek az O'Sullivan bemutató mérkőzését szervező Adrian Thiess üzletemberrel. E szerint a brit bajnok február 10-én játszana a nyolcezer férőhelyes új sportcsarnokban. További lehetséges időpontok – június vagy július – is felmerültek, a szerződést azonban még nem írták alá.

Kinizsi kérdésünkre elmondta, hogy a szerződés aláírását egyelőre technikai okok késleltetik, de ezeket nem kívánta részletezni. Tájékoztatása szerint a jegyeket az Eventim fogja majd árusítani, de azt sem zárta ki, hogy a sportcsarnok pénztáránál is lehet majd vásárolni. Az igazgató az esemény hivatalos bejelentését a szerződés aláírása utánra ígérte.

Adrian Thiess ugyanaz az üzletember, aki idén novemberben Ronnie O'Sullivant Bukarestbe hozta. Augusztusban röppent fel a hír, hogy minden idők talán legnagyobb sznúkerjátékosa Kolozsváron is bemutató mérkőzést tart, de ezt az eseményt végül lefújták.

Egyébként ha a sznúker fenegyerekét nem is, de sznúkermeccset biztos láthatnak majd jövőre a kolozsváriak, hiszen március 4-6. között a Horia Demian Sportcsarnokban tart bemutató meccset a négyszeres világbajnok skót John Higgins.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?