„Jeget törne” idei utolsó ellenfelei ellen a Csíkszeredai Sportklub

A Fehérvár AV19, illetve a MAC Budapest elleni meccsekkel búcsúztatja a 2015-ös esztendőt a Csíkszeredai Sportklub csapata a MOL Ligában. Ráadásul újfent hazai pályán bizonyíthatnak a fiúk.

A jelenlegi negyedik helyezett Fehérvár AV19, illetve a második pozícióban tanyázó MAC Budapest érkezik Csíkszeredába a jégkorong MOL Liga újabb játéknapjára.

Úgy a Fehérvár AV19-et, mind a MAC Budapestet még nem sikerült legyőzni hazai környezetben, sőt pontot szerezni sem a jelenlegi idényben. Igaz előbbiektől idegenben sikerült a nyitó fordulóban pontot rabolni, míg a legutóbbi összecsapáson összejött a három pontos siker is. A kirobbanó formában levő MAC ellen viszont még nem ment a pontszerzés sem a Sportklubnak. Ez most időszerű lenne, hiszen az alapszakasz hajrájához érve minden megszerzett pont fontos lehet, főleg hazai környezetben. Bár a csapat jelenleg a hatodik helyen áll, de a középmezőny egy jobban sűrűsödik be, így nagyon nyílt lesz a harc.

Artur Oktyabrjov kisebb problémával szembesül a páros meccs előtt, hiszen két kulcsjátékosa, Molnár Zoltán és Molnár Zsombor, is sérüléssel küszködik. „Fontos hiányzóink lehetnek erre a két mérkőzésre, akik pótlását meg kell oldanunk. A mérkőzés kezdetéig viszont kiderül, hogy milyen állapotban lesznek és tudják-e vállalni a meccset. A lényegen viszont nem változtat, hiszen ugyanúgy győzni szeretnénk és remélem, hogy a jó sorozatunkat tudjuk folytatni” – fogalmazott a vezetőedző.

Kimaradt?