Arculatot vált az Eurosport csatorna

Az Eurosport a „Tápláld a szenvedélyed” szlogennel és új márkaidentitásának bemutatásával szólítja meg világszerte a sportrajongókat.

A lépés egyben izgalmas új fejezetet nyit a Discovery tulajdonában lévő sport-műsorszolgáltató számára. Ezzel egy időben az Eurosport csatorna nevet vált, és a jövőben Eurosport 1 néven lesz elérhető.

A #közösaszenvedélyünk kampány ugyanakkor arra hívja fel a rajongókat, osszák meg egy-egy sportág, sportoló vagy csapat iránti elkötelezettségüket és szenvedélyüket bizonyító történeteiket – írja a mmonline.hu.

Peter Hutton, az Eurosport vezérigazgatója szerint az Eurosport megszilárdította pozícióját az élő sportműsorok vezető adójaként, a Discovery tulajdonában a csatorna, a márka és a rajongók kapcsolata is új lendületet kapott. „Megszereztük a legfontosabb jogokat minden piacon, így kihagyhatatlan élményeket nyújtunk élőben a sportrajongóknak a három nagy Grand Slam tenisztornától kezdve a Bundesliga mérkőzésein, a Super Bike világbajnokságon és a háromhetes kerékpáros körversenyeken át egészen az olimpiáig, amelyet 2018-2024 között mi közvetítünk majd Európában” – fogalmazott.

Az Eurosport 1, Eurosport 2 és Eurosportnews összesen 243 millió kumulatív előfizetőt ér el Európa, Ázsia, Afrika és a Közel-Kelet 99 országában. Az Eurosport.com az európai kontinens első számú sporthonlapja, havonta több mint 23 millió egyedi látogatóval.

Kimaradt?