Iordănescu ma éjjel fogja megálmodni a fél kezdőcsapatot

Bernd Storck megbízott magyar szövetségi kapitány után Anghel Iordănescu, a román válogatott edzője is megtartotta utolsó sajtótájékoztatóját a pénteki Magyarország-Románia EB-selejtező előtt. A romániai idő szerint 21.45-kor kezdődő mérkőzésről a Maszol a helyszínről tudósít. 

Kedvező helyzetből várjuk ezt a mérkőzést, de van egy pár egészségügyi problémánk - kezdte sajtótájékoztatóját Anghel Iordănescu, a román labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya. Hozzátette: nagyon sajnálatos, hogy nem lehet velük Marica, Gardos és Pintilii - az előző kettő sérült, a harmadik pedig el van tiltva.

Tiszteletben tartja Storck véleményét, ami a döntetlennel való elégedettséget illeti. 

Mosolyt fakasztott az újságírók arcára, amikor azt mondta, hogy egyelőre a kezdő csapat 50 százalékát tudja, a többi attól függ, hogy mit álmodik az éjjel.

Újságírói kérdésre elmondta, jó lett volna, ha a román klubcsapatok versenyben maradnak európai porondon, mert ez a játékosok moráljára is jótékony hatással lett volna.

„Meg vagyok győződve, hogy a magyarok mindent megtesznek majd a győzelem érdekében a hazai szurkolók előtt. Biztos vagyok abban, hogy az automatikus továbbjutást jelentő első helyek valamelyikére pályáznak” – fogalmazott.

Úgy tudja, hogy Bernd Storck állandó kapcsolatban áll Dárdai Pállal,  tehát a folytonosság nem szakadt meg a magyar válogatott élén.

Hagi biztosan kezdene holnap, ha aktív játékos lenne, és hozzájártulhatna ahhoz a győzelemhez, amelyet elvár tőlünk.

Kapcsolódók

Kimaradt?