Egy életre a szívükbe zárták a Genk szurkolói Köteles Lászlót

Egy életre a szívükbe zárták a Genk szurkolói Köteles Lászlót. Sőt egész Belgium a csapat magyar kapusáról beszél, aki egy négyéves, leukémiás kislánnyal a karján ünnepelte győzelmüket.

A Westerlo elleni 2-1-es bajnoki siker után ment a lelátóhoz a magyar kapus, és vette a karjára a kis Lins-t, akinek szülei a csapat hűséges szurkolói. „Lins is nagy rajongója a csapatnak, már a szülei otthonában is jártam, sőt amikor a leuveni kórházban feküdt, akkor is meglátogattam – árulta el Köteles a voetbalkrant.com honlapnak. – Lenyűgöz a kislány élni akarása. Örülök, hogy népszerűségünket ilyen jó ügy szolgálatába állíthattuk, remélem, szereztünk neki néhány boldog pillanatot! 

A kapus Facebook-oldalán bővebben írt a megható jelenetről: „Ő az én hősöm és én az övé. Csak négyéves, de úgy küzd, mint egy igazi harcos, és nem egy jobb szerződésért vagy bármiféle sikerért. Valami sokkal nagyobb dologért, az életéért! Egy ellenség, és nem egy ellenfél ellen. És győzni fog! Ő a legnagyobb hős, a neve Lins...”

Kimaradt?