A Bursasporban folytatja pályafutását Dzsudzsák Balázs

A török Bursaspor labdarúgócsapata a klub sálját tartó Dzsudzsák Balázsra változtatta meg Facebook-borítóképét – a magyar válogatott csapatkapitányát romániai idő szerint 16.00-kor mutatják be Bursában. A szélső már aláírt új klubjához, délután a török média képviselőinek és a szurkolóknak mutatják be.

„Sziasztok! Ma érkeztem ki Bursába! Holnap reggel lesz az orvosi vizsgálat, és azután sor kerülhet az aláírásra – írta még vasárnap Dzsudzsák Balázs hivatalos Facebook-oldalán. – Örülök, hogy véget ért a bizonytalanság, hiszen nagyon fontos, hogy mihamarabb játszhassak. Remélhetőleg jövő héten be is mutatkozhatok már. Óriási tisztelettel és szeretettel fogadtak már most, remélem, sok örömöm lesz itt, ebben a gyönyörű új stadionban és fanatikus városban!"

Dzsudzsák a héten már megegyezett a Bursaspor vezetőségével, illetve korábban a Dinamo Moszkvával is egyezségre jutottak a törökök, a szélső pedig átesett az orvosi vizsgálatok egy részén és már alá is írt – ezt a játékos a Class FM Morning Show című műsorában erősítette meg.

A bursaspordabugun.com című honlap arról ír, hogy a Dinamo Moszkvától távozó labdarúgó ötezer eurót kap minden pályára lépése után.

Kapcsolódók

Kimaradt?