Vettel: Mindannyian tudtuk, hogy Bianchi előbb-utóbb a Ferrari-család tagja lesz

A vasárnapi 30. Forma-1-es Magyar Nagydíjon dobogós pilóták mindannyian megemlékeztek a múlt héten elhunyt Jules Bianchiról.

Sebastian Vettel:
"Nehéz hetünk volt, ez a verseny elsősorban Jules Bianchi emlékéről és neki, illetve a családjának szól. Mindannyian tudtuk, hogy előbb-utóbb a Ferrari-család tagja lesz, ezért az elvesztése számunkra még nehezebben feldolgozható. Maga a futam a remek rajt után jól alakult, ha megnézzük, mennyi gondunk volt a pénteki napon, akkor hatalmas köszönet jár a csapatnak, hogy kemény munkával lehetővé tette, hogy győzzünk."

Danyiil Kvjat:
"Fantasztikus, hogy pályafutásom során először dobogóra állhattam, de az elmúlt hét és azt gondolom, hogy maga a Magyar Nagydíj is Jules Bianchiról, valamint az ő emlékéről szólt."

Daniel Ricciardo:
"Őrült verseny volt ez, már az első kanyarban összementem valakivel, később pedig Lewisszal és Nicóval is ütköztünk. Ez a dobogós helyezés felér egy győzelemmel, mert hosszú és nehéz szezonunk van. Az eredményemet Jules emlékének ajánlom, s az elmúlt egy hét szomorúsága után megpróbálok most a pozitívumokra koncentrálni."

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?