banner_xRg6ZFl6_Koldok_970x250.gif
banner_PIz6eiCM_Koldok_300x250.gif

Maradona is megköszönte Carlos Teveznek, hogy hazatért

Ötvenezren sereglettek össze az argentin Boca Juniors futballstadionjában azért, hogy a helyszínen láthassák a 11 esztendei idegenlégióskodás után hazatért Carlos Tevez bemutatását.

A pályafutása első profi klubjához a Bajnokok Ligája-döntős olasz Juventustól átigazolt csatárt Daniel Angelici elnök köszöntötte a Bonbonerában. A szurkolók között ott volt a válogatott korábbi szövetségi kapitánya, az argentin futball egykori nagy sztárja, Diego Maradona is, akinél Tevez játszott a 2010-es dél-afrikai világbajnokságon.

„A legjobbkor jöttem vissza, akkor, amikor a legfelkészültebb állapotban vagyok mind fizikailag, mind mentálisan” – nyilatkozta a 31 éves Tevez, aki már szombaton pályára léphet új csapatában a Quilmes elleni bajnokin.

A Boca Juniors június végén jelentette be hivatalosan Carlos Tevez szerződtetését a Juventustól.  Tevez 2001 és 2004 között szerepelt az argentin együttes felnőttcsapatában. A Bocából való távozása óta megfordult többek között az angol Manchester Unitedben és Manchester Cityben, a Juventust pedig 2013 óta erősítette. A csatár az elmúlt szezonban az olasz bajnok és kupagyőztes csapat egyik legjobbja volt 29 góljával.

 

Kimaradt?