Orgiával és rasszizmussal ünnepelték a bennmaradást (VIDEÓ)

A Leicester City belső vizsgálatot indított, mert a klub három játékosa Thaiföldön lefilmezte, ahogy orgián vesz részt és rasszista megjegyzésekkel illet helyi lányokat.

Szezonvégi mérkőzésre érkezett a csapat Thaiföldre, ahol James Pearson (a menedzser Nigel Pearson fia), Adam Smith és Tom Hopper videóra vették néhány thai lánnyal folytatott orgiájukat.

http://www.youtube.com/watch?v=4NJrSjg6Coo

A felvétel Bangkokban készült, a három meztelen játékos és legalább két nő látható rajta. A videón azt is rögzítették, ahogy a játékosok egyike többször rasszista megjegyzésekkel bántja az egyik lányt, „ferde szeműnek” és gusztustalannak nevezi őt. A videóról először a Mirror írt, miután a sportolók feltöltötték netre a felvételeket, hogy azokat megosszák az otthon maradt barátaikkal.

A csapatot Thaiföldre érkezvén még tárt karokkal várták, ám a felvételek könnyen kínos helyzetbe hozhatják az ázsiai országban az egész csapatot, mivel a futballklubnak thai tulajdonosai vannak, a legfontosabb szponzorok egyike pedig a Thaiföldi Turisztikai Hivatal. Az Independent ráadásként fűzi hozzá, hogy az eset külön kényelmetlen lehet a menedzser Nigel Pearsonra nézve is, hiszen Pearson a rasszizmus és diszkrimináció ellen küzdő Kick it Outszervezet nagykövete.

Kimaradt?