Nagyon közel a bajnoki címhez a Barcelona (VIDEÓ)

A Barcelona 2–0-s győzelmet aratott a Real Sociedad felett, a Real Madrid döntetlent játszott a Valenciával a spanyol labdarúgó-bajnokság 36. fordulójában – nagy baki kell a katalánoktól, hogy Ronaldóék befussanak.

A Camp Nouban az első félidőben nem született gól, ám a fordulást követően Neymar pályafutása 50. Barca-színekben szerzett találatával került előnybe a hazai gárda. A végeredményt Pedro állította be: a spanyol válogatott támadó háttal a kapunak látványos ollózással volt eredményes.

https://www.youtube.com/watch?v=CQeetUtdSA8

A Real Madrid rendkívül nehéz helyzetbe került az első félidőben: számos elhibázott helyzetükre – többek közt egy kihagyott Cristiano Ronaldo-büntetőre – a valencia két góllal válaszolt. A szünetet követően aztán Pepe fejesével sikerült a szépítés, majd Isco gyönyörű góljával egyenlíteni is tudott a hazai csapat.

Hiába gyakorolt nyomást azonban Ancelotti legénysége az utolsó pillanatig, a három pontot már nem tudta kiharcolni, így valószínűleg két mérkőzéssel a kiírás vége előtt bajnoki álmaiknak is búcsút mondhatnak a habfehérek. Hátrányuk immár négy pont a listavezetőhöz képest.

Primera División, 36. forduló:
Real Madrid–Valencia 2–2 (0–2)
FC Barcelona-Real Sociedad 2–0 (0–0)

 

Kimaradt?