Női kézi BL: már középdöntős a Győr

Negyedik mérkőzését is megnyerte, ezzel a további eredményektől függetlenül már biztosan középdöntős a Győri Audi ETO KC a női kézilabda Bajnokok Ligájában. A magyar bajnok szombaton hazai környezetben a szlovén Krim Ljubljana együttesét verte 29-22-re. A csoport másik mérkőzésén a Kolozsvári U-Jolidon vasárnap Kaproncán lép fel a horvát bajnok Podravka ellen.gyor

A meccs elején a vendégek szerezték meg a vezetést, de Lekic és Görbicz góljaival egyenlített a Győr, amely a félidő második felében tudta megfordítani a meccset. 8-7-s állás után Radicevic percei következtek, zsinórban négy gólt lőtt, miközben a kapuban Haraldsen több jó védést is bemutatot. Lekic második, Orbán első góljával öt perccel a szünet előtt már hat gól volt a győriek előnye (14-8), majd Görbicz értékesített hetesével már hét. Végül 16-9-s eredménnyel zárult a félidő - olvasható a Győri Audi ETO honlapján.

{loadposition kampany}

A szünet után már kilencgólos is volt a magyar csapat előnye, de tíz perccel a meccs vége előtt hét gólra jött fel a Krim, az 57. percben pedig ötgólosra olvadt Görbiczék előnye. A győri góltalanságot Löke törte meg, majd Orbán és Kovacsics is betalált, az utolsó két gólt Hornyák dobta, a végeredmény 29-22 lett.

A Győr az utolsó két forduló eredményétől függetlenül már ott van a legjobb nyolcban, jövő vasárnap a horvátországi Kaproncán találkozik a helyi Podravkával.

 

Kimaradt?