C. Ronaldo bajba kerülhet a gólöröme miatt

A Real Madrid sztárja csapata egyenlítőgólját szerezte a 2-1-es Barcelona-győzelemmel végződő meccsen, majd olyan mozdulatot tett a nézők felé, mintha nyugtatni akarná őket. Javier Tabas, a liga elnöke azt mondta, kivizsgálják az ügyet, és az a céljuk, hogy szigorúbban lépjenek fel a provokatív gesztusokkal szemben.

„Elővigyázatosnak kell lennünk a játékosok provokatív megnyilvánulásával szemben, mert ez könnyen erőszakos cselekedetre ösztönözheti a szurkolókat a lelátón. Mindenképp szankcionálni kell, ez lehet akár pénzbüntetés, akár eltiltás” –- nyilatkozta Tebas.

A spanyol szövetség azóta szigorított a szabályokon, mióta tavaly novemberben egy Deportivo-szurkoló meghalt az Atlético Madrid drukkerek elleni összecsapások során.

Nem ez volt az egyetlen kifogásolható gesztusa C. Ronaldónak a meccsen. A spanyol tévék hosszan kommentálták azt a mozdulatát is, amit sárga lapja után mutatott a bírónak, Mateu Lahoznak. „Hejj, Mateu! Tetszik neked?” szólt a játékvezetőhöz a Real Madrid sztárja, majd lazán megmarkolta „ékszereit”.

https://www.youtube.com/watch?v=P_WlelHhRyA

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?