A Real megvédi szurkolóitól Gareth Balét és Jesé Rodríguezt (VIDEÓ)

A Real Madrid jogi útra tereli azon fanatikusok ügyét, akik a Barcelonától elszenvedett 2–1-es vereséget követően rátámadtak az autójában ülő Gareth Bale-re és Jesé Rodríguezre.

A támadás Madridban történt, miután a Real kerettagjai visszatértek a valdebebasi edzőkomplexumba, majd hazahajtottak. Bale és Jesé nem állt meg autójával az őket felelősségre vonó drukkereknek, akik ezt zokon vették, és neheztelésüknek hangot is adtak.

„A Real Madrid beazonosította a játékosok ellen erőszakosan és agresszívan fellépő egyéneket, köztük a klub egyik tagját is. A klub belső fegyelmi testülete elé került az ügy. A Real Madrid kérte a testületet, hogy zárja ki a klubtagok közül a nagyon súlyos fegyelmi vétséget elkövető drukkert. A fegyelmi testület hétfői rendkívüli ülésén eljárást indított, és annak lefolytatásáig felfüggesztette az érintett személy tagsági kártyáját. A fegyelmi eljárás végéig se a Santiago Bernabéu Stadionba, se a Real Madrid más létesítményébe nem léphet be. A klub értesítette a spanyol Nemzeti Erőszakellenes Bizottságot is az incidensről és az elkövetők személyéről, kérve a testületet, hogy alkalmazzon megfelelő szankciókat. A Real Madrid a támadókkal szemben jogi útra tereli az ügyet” – tudatta a klub.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?