Serena Williams sírva fakadt a román teniszezővel játszott meccsen (VIDEÓ)

Megható jelenetnek lehettek szemtanúi azok, akik kíváncsiak voltak Serena Williams és Monica Niculescu játékára az Indian Wells-i kemény pályás tenisztorna női versenyén pénteken.

Az első helyen kiemelt, világranglista-vezető Serena Williams a meccs előtt a közönség hangos éljenezésére és ünneplése hallatán és láttán sírva fakadt. A könnyeket egy 14 évvel ezelőtti botrány váltotta ki: 2001-ben, amikor megnyerte a döntőt, rasszista megnyilvánulások érték.

https://www.youtube.com/watch?v=6OrjIgoWZBQ&feature=youtu.be

A fekete kiválóság 14 évig nem is vett részt a tornán. 

Az amerikai játékos a megható jelenet után a román színekben játszó Monica Niculescu felett diadalmaskodott két játszmában (7-5, 7-5), és jutott tovább a legjobb 32 közé.

Az Indian Wellsben zajló kemény pályás női tenisztornán Simona Halep is versenyzik. A második fordulójában a harmadik kiemelt Simona Halep szetthátrányból verte meg az orosz Daria Gavrilovát.

A román lány 2-6, 6-1, 6-2-re győzött. A mérkőzés után azt nyilatkozta, hogy az első szettben feszülten játszott a világranglista 106. helyén lévő ellenfele ellen. Halep a harmadik fordulóban a Sachia Vickery és Varvara Lepcenko közötti mérkőzés győztesével játszik.

Kapcsolódók

Kimaradt?