A jövő BL-szezontól az M4-en lesz látható a nap sztármeccse

A következő szezontól visszatér a magyar közszolgálati média képernyőjére a labdarúgó Bajnokok Ligája, melynek döntője kizárólag a júliusban induló M4 sportcsatornán lesz látható élőben.

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) csütörtöki közleménye szerint a megállapodás értelmében a keddi és a szerdai játéknapokon is a közszolgálati televízióé lesz az első választás joga a kínálatból, így a nap rangadóit az M4 sugározza. Amennyiben bejut magyar együttes a BL csoportkörébe, akkor annak meccseit kizárólag az M4 közvetíti.

A napi egy-egy élő összecsapást követően felvételről is közvetít egy-egy találkozót a csatorna, melyen a játéknapok összefoglalója is látható lesz kedden és szerdán éjszaka. 

A következő években az Európai Szuperkupát, azaz a Bajnokok Ligája és az Európa Liga győztesének összecsapását is a közszolgálati tévé adja majd.

Az M4 mellett a következő három szezonban idényenként több mint hatvan mérkőzést közvetít majd élőben a Sport TV-t működtető AMC Networks a labdarúgó Bajnokok Ligájából.

Kimaradt?