Húsz év kiesett Alonso emlékezetéből a baleset után

Lapértesülések szerint komoly emlékezetkiesése volt február 22-i balesete után a kétszeres Forma-1-es világbajnok Fernando Alonsónak – írja az F1vilag.hu.

A McLaren spanyol versenyzője a második előszezoni teszt zárónapján szenvedett balesetet, melyet követően a barcelonai kórházban kellett töltenie három éjszakát.

Csapata ugyan magyarázatot adott a történtekre, továbbra is sok a kérdőjel Alonso ütközése kapcsán, német lapértesülések szerint pedig a rivális istállók is válaszokat várnak a McLarentől, illetve a szintén vizsgálódó Nemzetközi Automobil Szövetségtől (FIA).

Mindeközben a Sky Sports a minap a spanyol sajtóra hivatkozva arról számolt be, Alonsónak a baleset után komoly emlékezetkiesése volt. „Fernando vagyok, gokartozom, és szeretnék Forma-1-es versenyzővé válni” – a Le Pais című lap értesülései szerint ezt mondta a spanyol közvetlenül az ütközés után az őt faggató orvosoknak.

Bár az orvosok szerint nem sérült meg a balesetben, tanácsokra a kétszeres világbajnok nem vesz részt a Forma-1 jövő heti évadnyitóján, az Ausztrál Nagydíjon.

Kapcsolódók

Kimaradt?