Mégsem lesz Cozma-emlékmeccs

Az MKB-MVM Veszprém és a Dinamo Bucuresti férfi kézilabdacsapatának sűrű programja miatt elmarad a február 8-ra tervezett Marian Cozma-emlékmérkőzés.

A magyar bajnok kedden jelezte: sajnálattal kell közölniük, hogy a találkozó elmarad, mert a két csapatnak rendkívül sűrű a programja.

Az MKB-MVM Veszprém február 7-én 18 órakor játszik Eszéken SEHA Liga-mérkőzést a Nexe ellen, s csak a késő éjszakai órákban ér haza, ráadásul február 9-én már itthon fogadja a Boracot. A barátságos mérkőzés megrendezése esetén tehát három nap alatt három meccset játszottak volna, ami túlságosan nagy megterhelést jelentene a játékosok számára - áll a veszprémiek közleményében.

A veszprémi és a bukaresti klub - Cozma két csapata - ugyanakkor mindenképpen szeretné, hogy sor kerüljön a találkozóra, éppen ezért folyamatosan egyeztet egy jövőbeli időpontról, amely nemcsak mindkét együttes, de Marian édesapja, Petre Cozma számára is megfelelő. A mérkőzés teljes bevételét  a család megsegítésére ajánlották fel.

Február 8-án lesz hat éve, hogy a 26 esztendős Marian Cozmát egy veszprémi szórakozóhely előtt többen megtámadták és halálra késelték.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?