Magyar légióssal erősítené meg keretét a Kolozsvári CFR?

A Nemzeti Sport Online értesülései szerint szerződésajánlatot kapott a Kolozsvári CFR-től a próbajátékon lévő Tóth Lajos, de az ősszel Hajdúböszörményben futballozó 22 esztendős játékos még nem döntött arról, hogy elfogadja-e.

„A héten végig edzettem a csapattal, de sérülésem miatt a szombati felkészülési mérkőzésen nem tudtam pályára lépni – válaszolta a Nemzeti Sport Online megkeresésére Tóth Lajos. – Ennek ellenére már kaptam egy szerződésajánlatot a klubtól, amelyre azonban még nem adtam választ, hiszen sok függ attól, hogy maradnak-e a klubnál a csapat sztárjátékosai. Egyébként abszolút profi körülmények fogadtak, őrületes tempó jellemzi az edzéseket, így már azáltal is óriási élményben részesülök, hogy itt tréningezhetek. Hajdúböszörményből természetesen minden további nélkül elengednek, ha elfogadom a kolozsváriak ajánlatát."

Tóth Lajos a DVSC-ben nevelkedett, majd 2013 nyarán Ebesre, egy évvel később pedig Hajdúböszörménybe igazolt. Utóbbi csapat színeiben az NB III Keleti csoportjában 11 mérkőzésen öt gólt szerzett az ősszel.

A Kolozsvári CFR-nél már megfordult egy magyar légiós, Vass Ádám, aki nagyon hamar a lelátók kedvencévé vált.

Kapcsolódók

Kimaradt?