Muhammad Ali lefeküdt és nem ébredt fel

Minden idők legnagyobb nehézsúlyú ökölvívója 24 órán keresztül nem ébredt fel. Azonnal kórházba szállították. 

Karácsony előtt tüdőgyulladással szállították kórházba a 73 éves bokszlegendát, de január 6-án már kiengedték és kiderült, „csak" súlyos húgyúti fertőzése volt. Szerda este otthonából viszont újra az arizonai Scottsdale kórházába szállították, miután kedd este lefeküdt és még szerda délután sem ébredt fel – számolt be a mirror.uk.co

Az orvosok most azt gondolják, hogy újra a korábbi kór okozza a problémát. Jelenleg is kezelik, pihentetik. Al Parkinson-kórban szenved, amelyet három évvel 1981-es visszavonulása után diagnosztizáltak nála. Az elmúlt öt évben nyilvános szereplést már egyre kevésbé vállalt emiatt. Három hónappal ezelőtt érkeztek az első jelentések arról, hogy az 1960-ban, Rómában olimpiai aranyérmes ökölvívó egészségi állapota annyira megromlott, hogy képtelen volt beszélni.

A 21 éves hivatásos pályafutása alatt 61 mérkőzéséből 56 meccset megnyerő (37 KO), Cassius Marcellus Clay néven anyakönyvezett Ali később Twitter és Instagram bejegyzésekkel próbálta milliós szurkolótáborát megnyugtatni.

Kimaradt?