Dobogóközelben a csíkszeredai bowling csapat

Biztos győzelmet aratott a Bowling Sportklub Csíkszereda felnőtt csapata, így elérhető közelségbe került az országos bajnokság bronzérme.

A hétvégén Csíkszeredában a 300 Bowling Clubban tartották az Országos Bowling Bajnokság csapatversenyének és egyéni versenyének fordulója. A Bowling Sporklub Csíkszereda a Sports Palace Constanta csapatát fogadta, és biztos, 158 fa különbséggel győzött – tájékoztatott szombaton a klub.

A csapat a győzelmét ismét az eddig megszokott módon szerezte meg, a jó csapatokra jellemző módon mindig más-más játékos kiemelkedő teljesítményével. A hétvégi fordulóban Bodor Áron vette hátára a csapatot, és remek 208 fás átlaggal (234es legmagasabb dobással) segítette győzelemhez a csapatot. A győzelem révén elérhetővé vált az országos bajnoki harmadik helyezése, amelyhez elégséges a hátralévő hazai fordulók megnyerése.

A hét fordulóból álló egyéni bajnokság csíkszeredai fordulóján az első és másodosztályú liga 18 csapatának legtöbb tagja képviseltette magát. A játékosok részére fordulónként teljesítendő hat egyéni sorozat alatt sorozatonként maximum húsz dobást kell teljesíteni, amelyet egy-egy játékos nagyjából három óra alatt teljesít. 

Kimaradt?