Eugen Trică lesz a Kolozsvári CFR 1907 új edzője

Visszatér legnagyobb sikerei helyszínére az immár edzőként dolgozó Eugen Trică: az oltyán szakember másfél éves szerződést köt a Liga 1 második helyén telelő Kolozsvári CFR-rel. Másodedzője az a Francisc Dican lesz, ami Vasile Miriuţă lemondása után ideiglenesen átvette a fellegvári csapat irányítását.

„Január 6-án jövök Kolozsvárra, hogy aláírjuk a szerzdést. Francisc Dican a csapatnál marad és jön egy másodedző még velem" - mondta el a Look Tv-nek Eugen Trică. Hozzátette: legalább másfél éves szerződést kíván aláírni a csapattal, de egyelőre nem tud semmit sem mondani arról, hogy milyen célt tűznek ki neki. "Előbb tudnom kell, hogy kire számíthatok a tavaszi szezonban. Engem nem riasztanak el az anyagi gondok, hiszen egyetlen csapat sem mentes ezektől" - fogalmazott a CFR első bajnoki címének megszerzésében oroszlánrészt vállaló Trică.

A 38 éves Trică 2007-2009 között játszott a vasutas csapat színeiben, 57 mérkőzésen 17 gólt szerzett. 2013 tavaszán már leülhetett egyszer a CFR kispadjára, akkor a Román-kupa döntőjéig vezette az együttest.

Kimaradt?