Miriuță magával vinné a CFR legjobbját is Győrbe

A stiridesport.ro portál szerint a Kolozsvárról Győrbe távozó Vasile Miriuță két volt játékosát, Ciprian Deacot és Mihai Mincát is magával vinné a Győri ETO FC-hez. 

A honlap exkluzív információként számol be arról is, hogy a CFR legjobbjának tartott Deacot már meg is hívta Győrbe, ahol megtekinthette a klub létesítményeit, pályáját.

A 28 éves Deac a középpálya közepén és szélén is bevethető. Korábban szerepelt a román válogatottban is: a 2008-as Európa-bajnokság előtt Victor Piturca szövetségi kapitány bő keretében is benne volt, de a tornára nem utazhatott. Végül 2010-ben egy Izrael elleni felkészülési meccsen mutatkozott be a nemzeti csapatban, összesen eddig 11-szer lépett pályára a román válogatottban.

Deac szerződéséből még fél év van hátra, a stiridesport.ro szerint viszont a játékos elfogadta az ETO ajánlatát, azaz már csak a két egyesületnek kell megegyeznie egymással. Januárban válhat hivatalossá a klubváltás.

A másik kiszemelt játékos, Mihai Minca 30 éves kapus, aki 2011-ben ötéves szerződést kötött a kolozsváriakkal, de állítólag már ő is közel áll ahhoz, hogy megállapodjon a Győrrel.

Kapcsolódók

Kimaradt?