Megverte a román edző a lányát, mert elvesztett egy mérkőzést

Megverte az apja 17 éves Andrada Surdeanu teniszezőt, mert kikapott Izraelben egy ifiknek szervezett turné elődöntőjében az első számú kiemelt Daria Kruzhkovától.

Az izraeli sajtó szerint Lucian  Surdeanu – aki egyben a konstancai sportoló edzője is – a mérkőzés után arcon ütötte a lányát, akinek az orra vére is eleredt az ütéstől. Ezt a lány édesanyja is megerősítette a sportnews.ro-nak. A férfit őrizetbe vette az izraeli rendőrség.

Andrada Surdeanu védelmébe vette az apját. Facebook-oldalára azt írta, azért „kapott ki” tőle, mert megérdemelte. „Az apám nem egy vadállat. Igen, megütött, de csak azért, mert megérdemeltem. Fegyelmezetlenül játszottam a mérkőzésen, és apámnál elszakadt a cérna, de hát ez más szülőknél is előfordul. Elismerem, hogy megijedtem, de tudom, hogy szeret” – írta a sportoló.

A férfit egyelőre fogva tartják az izraeli hatóságok, a család a kiadatását kérte. "Azt szeretnénk, ha a román törvények szerint járnának el ellene, mert Izraelben nagyon büntetik a családon belüli erőszakot" – nyilatkozta Lucian Surdeanu felesége.

Kimaradt?