banner_MpsidwSE_970x250_Haromszek.jpg
banner_3lV7MYIa_300X250_Haromszek.jpg

Őrizetbe vették Adrianót, a 48-szoros brazil válogatott focistát

Kábítószer-kereskedelem vádjával kedden őrizetbe vették Rio de Janeiróban Adrianót, a 48-szoros válogatott brazil futballistát.

Az ügyészség információi szerint a csatár vásárolt egy motorkerékpárt, majd továbbajándékozta azt egy ismert drogdílernek. A motorral több bűncselekményt is elkövettek, többnyire szállításra használták. A futballista 2008-ban vásárolta a járművet, a szóban forgó díler édesanyjának nevére.

Amennyiben a vádak igaznak bizonyulnak, és a 32 éves labdarúgót bűnösnek találják, a helyi törvények értelmében akár tíz évre is börtönbe kerülhet. Adriano tagadta az ellene felhozott vádakat.

Az ügyészség kedden nem ragaszkodott Adriano letartóztatásához, ám a hírek szerint az útlevelét bevonták, hogy ne tudja elhagyni az országot. A játékos az elmúlt hetekben a francia másodosztályú Le Havre-rel állt tárgyalásban, és franciaországi beszámolók szerint a felek közel is kerültek a megegyezéshez.

Ez már nem az első eset, hogy Adrianóval szemben nyomozás zajlik drogkereskedelem ügyében, ám korábban még nem vették őrizetbe. 

Kimaradt?