Hapoel-szurkoló támadt rá a Makkabi góllövőjére (VIDEÓ)

Egy félmeztelen férfi a 33. percben megtámadta a Makkabi játékosát, aki néhány perccel korábban egy 11-essel egyenlített. A futballista előbb csak védekezett, majd össze is verekedett a drukkerrel.

Szurkolói támadás miatt félbeszakadt hétfőn este a tel-avivi futballrangadó a házigazda Hapoel és a Makkabi között.

Egy félmeztelen férfi a 33. percben, 1-1-es állásnál a pályára rohant és megtámadta a Makkabi játékosát, Eran Zehavit, aki néhány perccel korábban az egyenlítő gólt szerezte 11-esből. A futballista előbb megpróbálta kivédeni a drukker ütését és rúgását, majd visszarúgott, végül a biztonságiak véget vetettek a párharcnak és elvezették a renitens szurkolót.

Zehavit a visszarúgásért kiállította a játékvezető, ő azonban ezt csak nehezen vette tudomásul, s ezért percekig állt a játék. Néhány perccel később aztán további szurkolók futottak a pályára, így a meccs végérvényesen félbeszakadt.

Limor Livnat izraeli sportminiszter közleményében "nagyon komoly és végtelenül szégyenletes" eseménynek minősítette a történteket, hozzátéve, hogy a mérkőzés lefújása volt az egyetlen jó reakció. A rendőrség első körben tíz embert vett őrizetbe, de a videofelvételek elemzése után további előállítások várhatók.

https://www.youtube.com/watch?v=ZjX9zif8qkk

Kimaradt?