Magyar válogatott lehet a Kolozsvári U ifjú reménységéből?

A Marosvásárhelyen született, de a Kolozsvári U-ban futballozó Kovács Lórántot nézte ki magának a magyar szövetség, a 21 éves középpályásból így akár hamarosan magyar válogatott lehet – értesült a sport.ro. A cikkben a "Románia Xavi-jának" nevezett játékos ebben a szezonban egyre inkább meghatározó szerepet tölt be klubjában, két gólja is van már az élvonalban.

A középpálya közepén és védekező középpályásként is bevethető a 21 éves Kovács Lóránt, aki a sport.ro szerint az MLSZ, illetve magyar válogatott célkeresztjébe került, mint olyan lehetséges játékos, aki a jövőben a magyar nemzeti csapatunkban szerepelhet. A lap úgy tudja, hogy apróbb lépések már történtek az ügyben.

A marosvásárhelyi születésű fiatalember jelenleg a Kolozsvári U csapatában futballozik, ahová 2010-ben igazolt, később pedig kölcsönben a másodosztályú AFCM Reșita színeiben is szerepelt.

A kolozsvári gárda első csapatában a 2012-2013-as szezon hajrájában mutatkozott be, az előző idényben pedig már 17 meccsen kapott lehetőséget az élvonalban és gólja is volt. Akárcsak ebben a szezonban, amelyben öt találkozón kapott eddig szerepet. 

https://www.youtube.com/watch?v=nKj3KdxzwmM

Kimaradt?