Horgásszon a magyar sport- és művészeti élet sztárjaival!

A magyar bokszlegenda Erdei Zsolttal, más nevén Madárral, Détári Lajos focistával és a magyarországi színházi és zenei élet ismert alakjaival horgászhat együtt szeptember 5-én az, aki benevez a Fish n’ Stars versenyre. A horgászvetélkedőt Dunakeszin tartják, a díjak értéke összesen félmillió forint. Az állatvédőket is megnyugtatják: a kifogott halakat vissza fogják engedni a tóba.

Egyedülálló horgászversenyre várják rajongóikat Magyarország horgászatkedvelő hírességei. 2014. szeptember 5-én Dunakeszin a Fish n’ Stars-on olyan neves művészekkel versenyezhetnek az amatőr horgászok, mint a bokszlegenda Erdei Zsolt (Madár),  Détári Lajos legendás labdarúgónk egy csapatban Rab Tibor szintén többszörös válogatott játékossal, továbbá a színházi világ emblematikus alakjai, vagy a magyarországi zenei életének képviselői.

 A Dunakeszin 2014. szeptember 5-én zajló, mintegy 500 ezer forint összdíjazású horgászversenyen olyan hírességekkel versenyezhetnek és horgászhatnak együtt a rajongók, mint a WBO- és WBC-világbajnok, valamint a WBO Európa-bajnok Erdei Zsolt (Madár),  Détári Lajos és Rab Tibor magyar válogatott és más legendás labdarugók, a magyar színházi világból például Straub Dezső, valamint a könnyűzenei életből Máté Szabolcs (Sub Bass Monster) csapata, míg a rockzenei szcénát többek között a legendás Gidófalvy Attila képviseli.

A szabályos és auditált bírók felügyelete mellett megrendezett eseményen egyetlen halnak sem esik majd bántódása: a Big Carp versenybírói gondoskodnak arról, hogy valamennyi kifogott halat visszaengedjenek a tóba.

„A több mint 19 hektáros dunakeszi horgásztavat az egykori kavicsbánya területén alakították ki. Összesen 240 bedobóhely várja a rendhagyó horgászverseny nevezőit” – adta közre a verseny technikai részleteiről Szórád Károly, a Fish n’ Stars horgászverseny főszervezője.

A tóban – a március óta folyamatosan zajló telepítéseknek köszönhetően – a ponty él legnagyobb számban, de emellett a horgászok keszegre, kárászra, amurra, harcsára, csukára és süllőre is mehetnek. Idén eddig összesen 140 mázsa halat telepítettek a vízbe, de a Fish n’ Stars versenyig még két további telepítésre sor kerül.

„Az egész napos rendezvényt egy nagy közös horgászünnep koronázza meg, de a napi fáradalmakat és az esti bográcsozást levezető pohár sörök mellett a legeredményesebb nevezők nagy értékű jutalmakra is számíthatnak” – mondta Szórád Károly.

Az összesen 500 ezer forint összdíjazású dunakeszi versenyen minden résztvevő nyer: a nevezési díjért a napi horgászjegyen felül, étel-ital, etetőanyag, kezdőcsomag, valamint egy-egy 2500 forint értékű ajándékutalvány is jár, amelyet a Fisch Kft. webshopjában használhatnak fel a résztvevők. A reggel 8 órától 15 óráig zajló verseny győztese a nap végén átveheti a hagyományteremtő szándékkal elindított Fish n’ Stars horgászverseny vándorkupáját.

A nyeremények átadására pedig 2014 szeptemberében a budapesti Népligetben megrendezett háromnapos zenei fesztiválon, a SzeptemberFeszten kerül sor. A Dunakeszi pecás-piknik győztesei a fesztivál nagyszínpadán vehetik át a győzteseknek járó oklevelet és jutalmakat.

 

Kimaradt?