Nyílt levelet írt Schumacher felesége

Nyílt levelet írt Michael Schumacher rajongóinak a világbajnok sportoló felesége annak apropóján, hogy a hétvégén a Német Nagydíjon csatázik a Forma-1-es mezőny.

Michael Sumacher Hockenheimban fényes sikerekkel örvendeztette meg honfitársait: összesen négyszer nyert Német Nagydíjat - nála többször senki -, ráadásul ezeket a futamokat mindig a baden-württembergi aszfaltcsíkon tartották. Nyilvánvalóan ez is szerepet játszott abban, hogy a versenyző neje, Corinna újfent megszólaljon: a hölgy a viadal hivatalos programfüzetében nyílt levelet tett közzé, amelyben köszönetet mondott a rajongóknak.

„Ez az üzenet nektek szól, akik több éven át Michaellel együtt éltétek meg a szenvedélyt ebben a sportágban, és akik az utóbbi fél évben a pályán kívül is támogattátok őt.  A Német Nagydíj kiváló lehetőséget kínál arra, hogy megköszönjem a rengeteg jókívánságot és a Michaelnek küldött rengeteg pozitív energiát.  Bátran mondhatom, hogy a szimpátiátokkal lenyűgöztetek bennünket. Jó tudni, hogy együtt sikerült túljutnunk a legnehezebb időszakon” – idézte Schumacher feleségének levelét a hvg.hu.

Corinna Schumacher friss információt nem közölt férje állapotával kapcsolatban, annyit azonban megjegyzett, hogy a pilóta rehabilitációja hosszú ideig tarthat: „Most egy olyan fázisban vagyunk, amely minden valószínűség szerint nagyon hosszú lesz. Bízunk abban, hogy mint annyi éven keresztül az F1-ben, az idő most is Michael szövetségese lesz a csatában” – fogalmazott a versenyző felesége, aki a levél zárógondolataként minden jót kívánt a rajongóknak és családjaiknak.

 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?