A Sport1 közvetíti az FTC-Chelsea gálamérkőzést

A Sport1 közvetíti augusztus 10-én a Ferencváros Chelsea elleni gálamérkőzését, amellyel új stadionját, a Groupama Arénát avatja a zöld-fehér futballklub.

A sportcsatorna szerdai tájékoztatása szerint a 2012-ben BL-győztes londoni együttes elleni találkozó televíziós közvetítése romániai idő szerint 21 órakor kezdődik, a mérkőzés kommentátora Faragó Richard lesz.

A találkozó után a Sport2-n 23.30-kor kezdődő Harmadik Félidő című műsor is kiemelten foglalkozik a gálamérkőzéssel: exkluzív helyszíni riportokat láthatnak majd a nézők.

A Bozsik Stadionba látogat a Galatasaray. Jövő vasárnap az elmúlt szezonban Bajnokok Ligája-nyolcaddöntős török Galatasaray labdarúgócsapatát fogadja felkészülési mérkőzésen a Budapest Honvéd. A kispestiek honlapja szerdán számolt be arról, hogy a 18-szoros török bajnok a Bozsik Stadionba látogat. A romániai idő szerint 19 órakor kezdődő összecsapásra 2000 és 10 000 forint között lehet belépőket vásárolni, a bérlettel rendelkező drukkerek számára pedig ingyenes lesz a belépés.

Kimaradt?