Orbán fia „magyar állampolgárként” volt a focivébé VIP-páholyában

Levelet írt a 444.hu szerkesztőségének Orbán Viktor fia, Gáspár, aki apjával együtt exluzív társaságban nézhette a brazíliai foci-vb döntőjét vasárnap. Pár centire tőle ott ült többek között Vlagyimir Putyin orosz elnök, Angela Merkel német kancellár, Joachim Gauck német államfő és a gaboni elnök is.

Orbán Gáspár "tiszteletteljes és határozott" kérdéssel fordult a 444-hez, azt kérve, hogy amíg "esetlegesen közszereplővé nem válik", vagy ráutaló magatartást nem tanusít, addig ne írjanak róla semmit. "Semmilyen, erre Önöket feljogosító szerepkört vagy tisztséget nem töltök be, feladatot nem látok el, ezért nyomatékosan kérem a tisztelt Szerkesztőséget, hogy ezt a kérésemet tartsák szem előtt" – írta Orbán Viktor fia, aki aláírása mellé odaírta azt is: "magyar állampolgár".

Teljes mellszélességgel kiállt a magyar miniszterelnök fia mellett Deutsch Tamás fideszes politikikus kedden. Az EP-képviselő Facebook-oldalán személyesen a 444 újságírójának címezte sorait. Írásában közvetve le is webpedofilozta a 22 éves Orbán Gáspárral foglalkozó újságírókat. "Drága anarki, azért mert veleszületett két darab mutatóujja (is) van, s ezekkel készségszinten tud a billentyűzeten babrálni, nos attól még sem Orbán Gáspár, sem a nagymellű Costa Rica-i szurkoló csaj nem közszereplő, mert sokan láthatták őket a tévében. Ennyi. Egyébként arról pötyög cikket, akiről akar. És ha kegyednek is attól áll fel a webes (...), hogy politikusok gyerekeivel genyózik, hát élvezze. Eggyel több cyberpedofíl a 444-en."

Kimaradt?