Eurómilliomos lett a brazilok lealázásából egy részeg holland

Mesés összeggel, 1,3 millió euróval lett gazdagabb egy holland férfi, aki eltalálta a Brazília-Németország elődöntő eredményét. A nyertes tippszelvény tulajdonosa 600 eurót tett arra, hogy a mérkőzést Joachim Löw tanítványai 7-1-re nyerik meg – írja a nordpresse.be.

A fogadóiroda a befizetetett összeg 2100-szorosát fizette azoknak a szerencsejátékosoknak, akik a 7-1-es eredményre tippeltek. A holland férfi elmondta, egy görbe este után, részegen tette meg a fogadását.

Interneten terjed egy másik fogadási szelvény is, amelynek tulajdonosa közel 50 ezer eurót nyert az eredmény eltalálásával. A fogadóiroda 2319-es szórzót ígért a 7-1-es eredmény megtippelőjének. A szelvény tulajdonosa 20 eurót tett meg.

A HotNews portál szerint Romániában is akadt olyan szerencsejátékos, aki eltalálta az elődöntő eredményét. Egy konstancai férfi a Stanleybet fogadóirodánál játszott, 50 lejt fizetett és 2381 lejt nyert. Azért ilyen keveset, mert fogadását akkor tette meg az interneten, amikor az eredmény már 4-0 volt a németek javára.

 

Kimaradt?