Amerika a félig magyar Tim Howard lábainál hever

A Belgium–Egyesült Államok foci-vb nyolcaddöntő legjobb játékosának megválasztott Tim Howard a New Jersey állambeli North Brunswickból való, édesanyja Fekete Eszter, nagyszülei a 2009-ben elhunyt Fekete Pál és felesége Éva alapító tagjai voltak a Magyar Öregdiák Szövetségnek és az Amerikai Magyar Koalíciónak. 

Az angol élvonalbeli Everton FC hálóőrének teljesítménye nem kerülte el a mémgyárosok figyelmét, akik Guillermo Ochoa mexikói kapus után Tim Howardot is az internet sztárjává tették. 

Megérdemli az 1 dollárost Ő lesz az Egyesült Államok első „magyar” elnöke Eddig és nem tovább No comment A nemzet nagyjai között a helye Tim Howard selfie A német meccs után Még egy védés után Ne hagyjatok magamra! A belgák minden labdája elakadt rajta - a rendes játékidőben legalábbis. Az enyém! Ez se ment be Megköszöni a segítséget Simpsonra gorsan visszakerül az amerikai focis sisak A Védelmi Minisztérium A szőr(me) csak az eredeti viselőjének áll jól. Érezd jól magad a bőrödben és hagyd békén az állatokat! - Tim Howard az amerikai állatvédők (PETA) reklámarca. Howard, a zászlóvívő Imponáló látvány Ő is a szabadkőművesek embere lenne? A hite töretlen No comment No comment Not today! Howard-hegység Benjamin Franklinként Kár, hogy nem vetették be 2001. szeptember 11-én no comment Kicsit fájlalja az ujjait a tegnap esti meccs után Petíciót indítottak azért, hogy a washingtoni repülőtér felvegye Tim Howard nevét Howard, az NBA-sztár A huszonöt centesre is ő került no comment „Csak milliós nemzetek tudnak majd feltartoztatni” - írja középiskolai évkönyvébe. Így biztos nyertek volna a jenkik Matrix Kib...ul magas a nagyszerű kapusok száma

Kimaradt?