Ezt az argentin labdarúgó-szövetség elnökének küldi Maradona

Diego Maradona reagált a személyét ért verbális támadásra, szerinte Julio Grondona, az Argentin Labdarúgó-szövetség elnöke egy szerencsétlen hülye.

Az ügy előzménye, hogy Julio Grondona balszerencsehozónak titulálta az Argentína–Irán mérkőzést (1–0) szintén a helyszínen megtekintő Diego Maradonát. Az argentin legenda nem várta meg a találkozó végét, hamarabb távozott a vele lévő lányával, és láss csodát, a 91. percben Lionel Messi megszerezte a dél-amerikaiak győztes gólját. A La Nación beszámolója szerint Grondona a csapat öltözőjében ünnepelte a sikert, azt hangoztatva, hogy „Elment a balszerencsehozó, és nyertünk!”.

A válasz természetesen nem késett sokat. Maradona a De Zurda című televíziós műsorban reagált Grondona szavaira. „Szerencsétlen hülye. Messinek köszönhetjük a győzelmet, nem annak, hogy elmentem – mondta Maradona, aki még odaszúrt az argentin szövetség elnökének. – Én mindenért megdolgoztam, amit elértem, ő viszont mindent a FIFA-tól kapott.”Szavait nyomatékosította is a korábbi klasszis, mégpedig középső ujját felmutatva „jó barátjának”.

Kimaradt?