Foci-vb: mégsem apja halála miatt tört el a mécses Serey Diénél

Patakzott a könny egy elefántcsontparti játékos szeméből a csütörtök esti, Kolumbia előtti csoportmeccse előtt. Serey Die apja 2 órával a mérkőzés előtt hunyt el - magyarázták a jelenséget a világ sportkommentátorai. Kiderült: a középpályás apja 2004-ben hunyt el, más oka volt a megrendülésnek.

Az egész világ tévedett, amikor azt hitte, hogy az elefántcsontparti Serey Die arcán azért folynak a könnyek a csütörtök esti meccs előtt, mert 2 órával korábban távozott az élők sorából az édesapja. A kommentátorok világszerte ebben a hitben tartották a Kolumbia-Elefántcsontpart mérkőzés nézőit.

Serey Die Instagramján oszlatta el a ködöt: édesapja nem a meccs előtt 2 órával, hanem 2004-ben hunyt el. Azért rendült meg annyira, mert egyszerűen büszke volt rá, hogy elefántcsontparti és a hazáját szolgálhatja. Sosem gondolta volna, hogy valaha ide jut - írta franciául.

A poszt végén Serey elnézést kért mindenkitől, hogy csalódást okozott - bár nemcsak rajta múlt, hogy végül 2-1-re veszítettek Kolumbiával szemben.

Kimaradt?